عليرضا براتيان در گفتگو با خبرنگار اجتماعي خبرگزاري مهر افزود: قبلا همزمان با تغيير كار افراد از بخش اداري به آموزشي و از آموزشي به اداري ، مزاياي مربوط به ارتقاء شغلي آنان نيز قطع مي شد اما بر اساس مصوبه جديد ، مادامي كه افراد از مبدا حقوق مي گيرند ارتقاء شغلي آنان برقرار خواهد شد و آنان بايد در اين فاصله مدارك خود را به مقصد داده تا مورد ارزيابي مجدد قرار گيرد.
وي عامل فعاليت هاي فوق برنامه در ارتقاء شغلي معلمان را مربوط به يك سري از فعاليت هايي عنوان كرد كه به دليل وجود نقايصي ، همه معلمان از جمله معلمان پرورشي و تربيت بدني از امتياز اين عامل بهره مند نمي شدند.
مشاور وزير آموزش و پرورش تاكيد كرد: بنا به همين دلائل از هيات مميزه اجازه گرفته شد كه اين امر تا يايان مرداد با بازنگري تمامي وظايف خارج از حيطه كاري يك معلم ساماندهي شود.
براتيان افزود: نظر تمامي معلمان و معاونت ها درباره تعريف وظايف خارج از كار معلمان جمع آوري و بنا بر آن شد تا مجوز اين اصلاحات گرفته شده و اين اوامر تا پايان مرداد با گستره بيشتري اجرايي شود.
براتيان در پاسخ به راه حلي در كاهش محدوديت 65 درصدي كاركنان آموزش و پرورش در استفاده از مزاياي ارتقاي شغلي افزود: در اين باره منتظر از ميان برداشته شدن موانع از سوي رئيس جمهور هستيم و تنها راه حلي كه به نظر مي رسيد اين بود كه سهميه استاني به سهميه كشوري تبديل شود ، چرا كه هنوز 40 تا 45 درصد ظرفيت برخي از استان ها پر شده و اگر اين امر انجام شود فعلا از نظر تعداد مشكلي نخواهيم داشت ، چون در اين صورت سر جمع استان ها در قالبي ريخته مي شود تا فعلا اين 65 درصد اجرا شود.
وي تاكيد كرد: بر اساس مصوبه هاي جديد چنانچه در مناطق مختلف ، به ويژه مناطق محروم تعدادي از فعاليت ها و پيشنهادهاي معلمان از سوي روساي مناطق و شهرستان ها پذيرفته شود ، تنها پذيرش اين پيشنهادها براي معلمان 20 امتياز تا سقف 100 و براي كارشناسان 20 امتياز تا سقف 250 خواهد داشت.
مديركل امور اداري وزارت آموزش و پرورش ادامه داد: عوامل خاص منجر به جلوگيري از ارائه مدرك و استناد به فعاليت هاي عيني افراد خواهد بود مثلا اگر فرهنگيان در اداره كار مي كنند بر اساس اينكه چند بخشنامه گرفته و چند آئين نامه نوشته اند و آيا از اتوماسيون اداري استفاه كرده اند يا نه و همچنين ميزان رضايت مردم از انجام كارهاي شان وميزان تخصص ها و... خواهد بود.
براتيان درباره نتايج حاصل از طرح ارتقاء شغلي گفت: اين تاثير قبلا به شكل فوق العاده در داخل حقوق مي آمد و در حقوق بازنشستگي تاثيري نداشت اما با تلاش ها و پيگري هاي شديد اين امر جزء حقوق بازنشستگي قرار داده شد و هر كسي از هر زماني موفق به دريافت اين امتياز شده باشد ، كسورات وي با قسط بندي كم مي شود و هر زماني كه افراد بازنشسته شوند اين آيتم نيز به حقوق و پاداش پايان خدمت آنان اضافه خواهد شد.
نظر شما